Diss! 13 januari 2011

1. Skitsnack. Det är nog det mest idiotiska som finns. Visst det är awesome att snacka skit om dem man inte känner. Men sina vänner? så gör man verkligen inte! Ex från idag: "En massa tjejer i skolan sitter och snackar och har kul ihop. En måste gå och när personen lämnat de andra så sätter en person igång med att snacka skit. Och vad händer då? Jo två, tre hänger på och bidrar till att det blir ännu mer skitsnack."
Då viskar en vän till mig: "Helt sjukt att de börjar snacka skit så fort en person lämnat rummet". Och jag reagerade verkligen på det hon sa. För det är så SJUKT! Hur kan man göra så?
Usch. Jag känner bara, ensam är stark. Lita inte på någon. Le och skapa vänner. Men that's it. Vänner. Inget mer än så, om du iaf vill ha din rygg hel och utan kniviga sår.
2. Att man hela tiden känner pressen av att man måste agera. Man måste kämpa för det man har och se upp för allt och alla. Saker kan tas ifrån en på två sekunder. Det är många som tror att man kämpar för att få det man vill och att man sen kan slappna av. Men det är ännu hårdare att behålla det man har än att få det man vill.
/Mel

Kommentarer
Postat av: evelina

älskar alla fina bilder du hittat/lägger ut jämt mellis! :) <3

2011-01-28 @ 23:22:17
URL: http://lilleve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0